newsblog
Sun, 15 Dec 2019, 20:42 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Hi gusy!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5 ... 59   Go Down
  Print  
Author Topic: New Releases  (Read 317486 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
exeprime
old-school

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 160



View Profile
« Reply #15 on: Wed, 07 Nov 2007, 20:41 »

Screw timeshift. VIVA PINATA ftw! grin

Just played the first mission of COD4. Damn it's hot neutral

Acuma tre' sa joc simultan COD4 + Hellgate London + (probabil) Gears of War. Hard knock life :-<
Logged
greedz
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1 694


◕ ◡ ◕


View Profile WWW
« Reply #16 on: Wed, 07 Nov 2007, 22:04 »

Gears of Wars needs 7GB on teh C partition. Eu am C de 5 GB.
Any solushions? :<
Logged
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 377


<3 penguins


View Profile
« Reply #17 on: Wed, 07 Nov 2007, 22:08 »

Click dreapta My computer -> Advanced tab -> enviroment variables -> click acolo si ai 2 foldere de temporare . Le muti pe o partitie cu mai mult spatiu .Dai apply , restart la sistem si ar trebui sa functioneze . Spor !
Logged
greedz
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1 694


◕ ◡ ◕


View Profile WWW
« Reply #18 on: Wed, 07 Nov 2007, 22:25 »

blah, did that long time ago.

poate daca as schimba system variables pe D ar merge, dar vad ca nu pot pune decat ceva gen %SystemRoot% >.<

thanks anyway.
Logged
MuadDib
Preafericitul Ieronim
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 2 377


<3 penguins


View Profile
« Reply #19 on: Wed, 07 Nov 2007, 22:28 »

Godamn weird eu am aceeasi problema ca nu am spatiu pe C si la mine functioneaza ok. Am pus pur si simplu cale de folder acolo ... it freakin works. Si eu am gears instalat ..
ps: unde pot gasi o pusca cu drujba la un pret mai mic ? i need one ... twisted
Logged
Skee
Coșcojemete

Offline Offline

Posts: 1 766



View Profile
« Reply #20 on: Thu, 08 Nov 2007, 00:15 »

Bag ?pi?u', a?tept GoW PC de când am v?zut primele gameplay sequences prin septembrie. Am stat vreo 2 ore s?... er, fac rost de el. Inc? 20-30 min s?-l dezarhivez ?i s-a instalat în DOU? ORE.

...?i-mi merge la 10-15 fps. TORTUR?, pentru c? pot s?-l joc, dar e oripilant.
Logged
greedz
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1 694


◕ ◡ ◕


View Profile WWW
« Reply #21 on: Thu, 08 Nov 2007, 00:23 »

Finally installed. -.-
A incercat cineva pana acum cu hamachi?
Logged
revenant
iz awesome
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1 468


DAAAAH!!!


View Profile
« Reply #22 on: Thu, 08 Nov 2007, 06:47 »

Bag ?pi?u', a?tept GoW PC de când am v?zut primele gameplay sequences prin septembrie. Am stat vreo 2 ore s?... er, fac rost de el. Inc? 20-30 min s?-l dezarhivez ?i s-a instalat în DOU? ORE.

...?i-mi merge la 10-15 fps. TORTUR?, pentru c? pot s?-l joc, dar e oripilant.

lol skee cand am err..facut tost de bloodlines prima data , pe batranul meu p3 se misca cu 5 frames/min , stateam 30min-1h sa incarce o plansa, se bloca etc, etc.
Logged
TimmY
Delicious Dreamer
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 1 164



View Profile
« Reply #23 on: Thu, 08 Nov 2007, 08:32 »

Skee ce PC ai  ? :s

Astia cu partitia C mica..cum bre sa pui 5 gb lol ? grin Eu am 50 gb =))
Logged
exeprime
old-school

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 160



View Profile
« Reply #24 on: Thu, 08 Nov 2007, 11:00 »

Gears errs >_<


* fail.jpg (18.68 KB, 443x183 - viewed 707 times.)
Logged
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10 749


| (• ◡•)|/ \(❍ᴥ❍ʋ)


View Profile
« Reply #25 on: Thu, 08 Nov 2007, 12:50 »

mmm....i got around somewhere in gears da` nu pot sa deschid o usa....nu-mi apare icon de interact >.< ffs *stab*
@exe: ce treaba are gears cu program files? l-ai instalat in default folder? xD (nub)
Logged
brutalistu
Sfantul Pooh
Baistruc

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 7 478


Batran cu nevoi


View Profile
« Reply #26 on: Thu, 08 Nov 2007, 12:59 »

daca e vorba de usa aia langa care sta si amicul cu care esti si te asteapta, mergi inapoi pe puntea aia, su ce e, si dai de un buton verde pe care l-ai ratat (si eu)

apropo de eroarea aia:

Quote
When you first play Gears of War for Windows, an automatic update to Games for Windows -LIVE will be downloaded. But after the update is downloaded, you're put back to the main menu of the game. If you don't shut down the game, the update won't complete.

"There's two ways to get over this bump. The easiest is to simply shut down the game after the update is downloaded (you'll know it's safe because you'll be back at the main menu, and not on the 'Don't shut down your PC while the update is being downloaded' screen). As soon as you close the game, the update will install automatically and you're good to go. The second option is to manually install the latest Games for Windows - LIVE update."

Here's a step by step walkthrough of what happens if you choose the first option:
1 - Start "Gears of War" for Windows (from Start Menu)
2 - Once the game starts, press the "Home" key to open the Game for Windows -- LIVE Guide
3 - Sign-in using an existing Xbox LIVE account, or create a new Games for Windows -- LIVE account (this will redirect you to a browser window, if you choose to create an account)
4 - Once signed into LIVE, the user will be prompted to update the Games for Windows -- LIVE version on their machine. Select the "Yes, Update Now" option
5 - Wait for the opening cinematic with the Epic Logo and the Microsoft Games Studio splash screen to play
6 - Once on the main Title Screen, press "Enter" to go to the Main Menu
7 - On the Main Menu, quit out of the game
8 - Once you quit out of the game, the Games for Windows -- LIVE System Update will kick off. Wait for that install to complete.
9 - Once that is complete, start the game again. You will have to re-login to Games for Windows - LIVE again

Microsoft Game Studios is working on a title update to be released in the near future that will allow users to avoid manually exiting "Gears of War" to apply the update. The good news is that once you go through the above process, you won't have to do it again!
An additional solution is to manually download the update outside Gears of War, which you can do so here (direct download link).

sau
Quote
"ATENTIE! Celor care le da eroare "don't send" jocul, atunci cand primiti eroare si va scoate din joc nu apasati pe nimic, lasati eroarea acolo si daca va uitati in bara de start, jocul inca ruleaza dar e minimizat; pur si simplu apasati pe el acolo jos sa se maximizeze si jucati-va; ignorati eroarea. Eu asa am facut si merge perfect. bafta."

"ok, si mie imi dadea eroarea cu close this program si am rezolvat`o. Am Windows Vista Ultimate 64 AMD Athlon 64 X2 4600+, 2 GB Ram, XFX Geforce 8600GT. Ca sa nu mai dea eroarea intrati direct in folderul binaries din joc si rulati startup.exe, nu mai dati play din autorun sau direct pe executabilul jocului, creati cont local de xbox live ca sa nu mai fie nevoie sa il faceti pe net, eu deja facusem cont pe net cand m`am prins ca merge sa il faceti local, nu dati sign in ca va cere serial, dati new user si doar introduceti un nume de utilizator si dati login si o sa fiti logat. Jocul merge cu detaliile la maxim si cu totul activat in video options in 1280x1024. Have fun !"

eu:
Suprisingly imi merge pe Vista. Probabil din cauza contului pe care am fost nevoit, obligat fortat, sa mi-l fac pe Live din cauza lui Halo 2. Initial l-am lasat sa porneasca cum vrea el si mergea ca un rahat pe 640/480 cu totul pe low. Am dat quit. Restart. M-am intors in XP... m-am chinuit nitel pe acolo, imi crapa constant indiferent de setarile video/audio/etc alese. Am dat restart. Vista. Am oprit o gramada de procese (tot ce s-a putut opri si nu a repornit ) am pornit GOW, am pus tot pe high si merge! Merge cam ca demo-ul de UT 3 cu totul pe high. Nu stiu voua cum va merge, mie imi merge la ~20-30 FPS. Athlon64 3800+, 1 GB RAM, GeForce 7900 GS.
Logged
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10 749


| (• ◡•)|/ \(❍ᴥ❍ʋ)


View Profile
« Reply #27 on: Thu, 08 Nov 2007, 13:23 »

nu ma asteapta nimeni pe o punte. e undeva pe o alee unde trebuie sa fac lumina ca sa nu sara kryll pe mine, butoiu de propan e dupa ceva dumpster..si dup-aia dupa colt la cativa pasi e o usa pe care ar trebui sa intru da` nu pot sa interactionez cu ea.
also, n-am facut update, am taiat accesu la net pt tot ce are legatura cu GoW
Logged
exeprime
old-school

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 160



View Profile
« Reply #28 on: Thu, 08 Nov 2007, 17:17 »

Tried all, nu vrea si pace. Fuck that, i'll stick to Hellgate London & COD4 for now, poate o sa incerc sa-l reinstalez sometime, sau sa-mi pun si eu Vista (never tried it anyways). Oricum, alta data tongue

Problema o sa fie daca nu merge UT3, atunci chiar c-o sa fie nevoie de masuri mai extreme >.>
Logged
yoshi
fap -> ∞
Coșcojemete

Offline Offline

Gender: Male
Posts: 10 749


| (• ◡•)|/ \(❍ᴥ❍ʋ)


View Profile
« Reply #29 on: Thu, 08 Nov 2007, 17:19 »

meh, in GOW nu mi se salveaza checkpoints >.< ffs. am jucat vreo 3 ore degeaba -.-
si da, mi-am facut profile si am jucat de pe el pissed
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5 ... 59   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines