yoshi
fap → ∞
Admin
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #240 on: Wed, 10 Mar 2010, 02:19 » |
|
Actually, da. Bugetarii trebuie sa manance si ei o paine si ei sunt platiti din banii incasati din taxe.
yea, ca 16% din salariu fiecarei persoane nu-i destul 
|
|
|
|
|
|
☭
|
|
|
Bloodaxe
masturbateur exceptionel
you just lost it
|
 |
« Reply #241 on: Wed, 10 Mar 2010, 03:16 » |
|
Pai nu prea. 13.8% din populatia activa e bugetara si bineinteles ca pe langa salariile bugetarilor mai sunt si altele de facut. Toate chestiile care sunt construite\renovate\utilate\cumparate\oferite de stat trebuie platite cumva. No taxes: No schools, no hospitals, no roads, no public transportation, no pretty much everything pentru care nu platesti tu personal. It's funny how many people don't understand taxes. I mean, cand e ultima oara cand ai auzit pe cineva spunand "Uite, o bagat si taxa asta, acum o sa aiba mai mult bani la buget, sper sa ii cheltuiasca cum si unde trebuie si sa faca cutare lucru" si cand ultima oara cand ai auzit spunandu-se "Da de ce pula mea trebuie sa platesc io taxa asta? Ca sa isi umfle buzunarele senatorii? Ne iau toti banii! Pentru ei." Now, Romania is far from being a clean, corruption-free country, dar totusi. Daca as avea eu ceva de spus in this as aplica modelul suedez.  Tax the shit out of everybody (taxa de 60%) dar iti dau inapoi de banii aia servicii si chestii de nu ai ce face cu restul de 40%. Obviouslt this isn't possible in Romania right now so disregard that, let's go back to screaming "THEY TOOK OUR JOOOOBS!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshi
fap → ∞
Admin
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #242 on: Wed, 10 Mar 2010, 04:04 » |
|
No taxes: No schools, no hospitals, no roads, no public transportation, no pretty much everything pentru care nu platesti tu personal.
mya. point there. desi scolile lasau de dorit acum vreo 5-10 ani, acum sunt ok, si transportul public la fel. cel putin in bucuresti, nu stiu cum e in alte orase. nu vad cum se duc la spitale totusi, ca majoritatea chestiilor tot trebuie platite (160 lei tomografia, vreo 500-1000 lei operatia de apendicita, or smth like that, nu stiu care-s preturile acum). de unele plati te scapa daca ai asigurare medicala, da` nah, aia nu intra in taxa >.>
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 10 Mar 2010, 04:04 by yoshi »
|
|
☭
|
|
|
Bloodaxe
masturbateur exceptionel
you just lost it
|
 |
« Reply #243 on: Wed, 10 Mar 2010, 05:59 » |
|
nu vad cum se duc la spitale totusi, ca majoritatea chestiilor tot trebuie platite (160 lei tomografia, vreo 500-1000 lei operatia de apendicita, or smth like that, nu stiu care-s preturile acum). de unele plati te scapa daca ai asigurare medicala, da` nah, aia nu intra in taxa >.>
True, dar spitalul are paturi, are mancare daca esti internat, are ustensile de tot felul, are spalatorie proprie, are medicamente (da, stiu ca unele nu au, sau daca au trebuie sa le platesti) si asa mai departe. Ca sa nu mai zic de bills: curent, apa, gaze etc. So yeah. Get a job and pay taxes, you dirty hippie! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
Meh
|
 |
« Reply #244 on: Wed, 10 Mar 2010, 19:18 » |
|
Well, Romania din cate stiu este una dintre tarile cu cele mai mari taxe din UE si totusi calitatea vietii este mai scazuta decat in alte tari. So, modul in care sunt cheltuiti banii nu este o explicatie for all these taxes. In plus, marirea taxelor/adaugarea de taxe noi nu este o metoda buna de a mari bugetul. Just think about it, daca o firma trebuie sa plateasca mai putine taxe (procentual) automat are mai multi bani pt a se mari, automat va avea profituri mai mari, automat va da mai multi bani la buget prin taxe. Except this takes time while taxing the shit out of everybody aduce un profit imediat dar nu ajuta cu nimic dezvoltarea pe termen lung.
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 10 Mar 2010, 19:19 by Septcore »
|
|
Labels are for cans, not people.
|
|
|
yoshi
fap → ∞
Admin
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #245 on: Wed, 10 Mar 2010, 20:21 » |
|
Just think about it, daca o firma trebuie sa plateasca mai putine taxe (procentual) automat are mai multi bani pt a se mari, automat va avea profituri mai mari, automat va da mai multi bani la buget prin taxe. Except this takes time while taxing the shit out of everybody aduce un profit imediat dar nu ajuta cu nimic dezvoltarea pe termen lung.
QFT 
|
|
|
|
|
|
☭
|
|
|
Bloodaxe
masturbateur exceptionel
you just lost it
|
 |
« Reply #246 on: Wed, 10 Mar 2010, 20:28 » |
|
Just think about it, daca o firma trebuie sa plateasca mai putine taxe (procentual) automat are mai multi bani pt a se mari, automat va avea profituri mai mari, automat va da mai multi bani la buget prin taxe. Except this takes time while taxing the shit out of everybody aduce un profit imediat dar nu ajuta cu nimic dezvoltarea pe termen lung.
Well, aren't you a little Republican 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zander
Betzivan Jucaush
Admin
|
 |
« Reply #247 on: Wed, 10 Mar 2010, 21:28 » |
|
ideologie de dreapta
|
|
|
|
« Last Edit: Wed, 10 Mar 2010, 21:28 by Zander »
|
|
Covrigi cu caini in coada™
|
|
|
Bloodaxe
masturbateur exceptionel
you just lost it
|
 |
« Reply #248 on: Thu, 11 Mar 2010, 03:48 » |
|
I'm just gonna leave this here  (Disclaimer: parts of the graphic only apply to the American political system)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Septcore
Meh
|
 |
« Reply #249 on: Thu, 11 Mar 2010, 04:29 » |
|
ideologie de dreapta
So I didn't.. think about this... first? *sniff* Meh, dreapta, stanga, I just side with logic and this seems pretty logical to me.  QFT  Yosh: QFT as in "Quoted For Truth" or "Quit Fucking Trying/Talking" 
|
|
|
|
|
|
Labels are for cans, not people.
|
|
|
yoshi
fap → ∞
Admin
◕ ◡ ◕
|
 |
« Reply #250 on: Thu, 11 Mar 2010, 08:09 » |
|
Yosh: QFT as in "Quoted For Truth" or "Quit Fucking Trying/Talking"  'Quite Fabulous Tits' actually or quoted for truth if that makes you happy ^_^@Himmy's img: nice  i guess i`m liberal daca e sa ma iau dupa ala 
|
|
|
|
« Last Edit: Thu, 11 Mar 2010, 08:12 by yoshi »
|
|
☭
|
|
|
wooptoo
Admin
|
 |
« Reply #251 on: Thu, 11 Mar 2010, 20:03 » |
|
Only in soviet america lefties are blue.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bloodaxe
masturbateur exceptionel
you just lost it
|
 |
« Reply #252 on: Mon, 29 Mar 2010, 22:21 » |
|
http://www.mediafax.ro/social/romanii-ar-vota-intr-o-majoritate-covarsitoare-pentru-pedeapsa-cu-moartea-ce-parere-aveti-5787016Fuck Romania! Conform cercetării, în cazul în care ar fi consultaţi printr-un referendum, 94 la sută dintre români ar opta pentru retragerea cetăţeniei romilor care comit infracţiuni în străinătate.Un procent aproape similar ar alege şi reintroducerea pedepsei cu moartea - 91 la sută.Pentru pedepsirea penală a celor care critică religia ortodoxă ar vota 88 la sută dintre români, în vreme ce 89 la sută dintre cetăţeni ar opta pentru retragerea cetăţeniei celor care cer autonomia ţinutului secuiesc.
|
|
|
|
« Last Edit: Mon, 29 Mar 2010, 22:21 by Bloodaxe »
|
|
|
|
|
brutalistu
I'm not here
Trusted user
sfantul pooh
|
 |
« Reply #253 on: Mon, 29 Mar 2010, 22:25 » |
|
Cu retragerea cetatenie romanesilor sunt de acord si eu. Cu pedeaspsa cu moartea nu, pentru ca stim foarte bine cum functioneaza sistemul juridic (lol) in Romania.
Iar cu tinutul spanac si cu criticarea religiei - lol, mi se rupe.
|
|
|
|
« Last Edit: Mon, 29 Mar 2010, 22:26 by brutalistu »
|
|
 Reasonable Astartes Chapter -"Let's talk first!"
|
|
|
wooptoo
Admin
|
 |
« Reply #254 on: Mon, 29 Mar 2010, 22:30 » |
|
Dovada că poporul român este o cireadă. Retragerea cetățeniei îmi gâghilă ego-ul, dar imi dau seama ca nu e realizabilă.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|