newsblog
Thu, 09 Sep 2010, 03:33 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Chat with us on irc.freenode.net on #vote_mayor_for_mayor

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Unreal Tournament 3  (Read 684 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MuadDib
Doo dee doo
Trusted user

anarhic vandal

View Profile
« on: Wed, 21 Nov 2007, 23:52 »

So... m-am jucat cam 2 ore, first impresionz so far :
Jocul pare promitator insa cred ca va putea fi folosit la intreaga lui capacitate dupa cateva patchuri grele. Game is buggy as hell....
Are parte single player, un fel de campanie aruncata asa din mistrie ca sa zica si ei ca au facut o componenta SP in joc. Partea naspa care mi s-a intamplat mie a fost la cutscene-uri-le din SP. Sunt facute integral din engine, looks great insa se blocheaza  death , vad ca au avut si altii problema asta, am citit cate ceva pe forumurile oficiale, exista un workaround but still WTF  pissed
La partea MP insa it fucking shines in special modul de warfare ( ex onslaught din ut2k4 ). Au adaugat niste vehicule noi, hartile sunt uriase insa au mai putine noduri - EPIXX MACEL. Deathmatch-ul e fff rapid, hartile sunt facute foarte misto cu diferente mari de nivel iar itemele sunt plasate in zone accesibile.
La partea grafica nu am nik de comentat doar de salivat ( vezi meniul de creat caracter  drool ) iar optimizarea e super , 40+ fps pe hartile alea mari de Warfare , all optionz maxed out, 1280x1024 cu 30 de playeri.
Thumbs up din partea mea, sper sa se rezolve cu bug-urile cat mai rapid ...
ps: facem unu in retea ???  mr green cat de curand ???

(\__/)
( ಠ_ಠ DAAAAAAAAAAAAAAAAH

c(")(")
exeprime
old-school

View Profile
« Reply #1 on: Thu, 22 Nov 2007, 10:06 »

Didn't have any issue with it so far. Doar intr-un cut-scene mi se parea ca o umbra arata un pic aiurea, atata tot LoL

Si in scurtul deathmatch pe net pe care am avut timp sa-l joc am avut timp sa ma conving ca my skillz need plenty of polishing  pissed
patrunjelu
Flower Power!

FTW

View Profile
« Reply #2 on: Thu, 06 Dec 2007, 22:03 »

prima impresie: Boring.
ma jocu nu ruleaza prost deci au petrecut producatorii ceva vreme la optimizare.
dar e boring... si grafica cam ... colorata.... dar "negativ". it's kinda depressing.
& boring --_--"
yoshi
fap → ∞
Admin

◕ ◡ ◕

View Profile
« Reply #3 on: Fri, 07 Dec 2007, 00:13 »

u`r not a true tornament..er.... grin
anyway, pt mine favoritu` a fost si ramane UT classic, so no comment grin

cronos
the cron daemon

View Profile
« Reply #4 on: Fri, 07 Dec 2007, 14:58 »

Din ce am citit(nu am jucat) e foarte asemanator cu 2004.
Eu nu am jucat 2004..deci o sa-l bag in coada de asteptare... cool

An old fart.
Raziel
0118 999 881 999 119 7253

View Profile
« Reply #5 on: Thu, 13 Dec 2007, 18:13 »

In calitate de avid jucator de UT2004 pot spune ca jocul este slab, comparativ cu ce s-a produs pana acum.

Interfata e un dezastru total, majoritatea optiunilor de configurare lipsesc, totul are un aer simplist, de consola.
Hartile sunt putine si incarcate. Se vorbea de harti imense in warfare...cand colo sunt mai mici decat in 2004. Se vorbea de boti cu inteligenta mult mai ridicata...cand colo sunt mai prosti si decat in GOTY. Se vorbea de o campanie foarte dezvoltata...cand colo ne-am ales cu un rahat care sfideaza inteligenta jucatorilor. Nici macar nu mai e turneu campania single...pare un "first draft" pt o campanie de U3.

Modelele si skin-urile sunt foarte putine si seama izbitor cu cele din Gears Of War, Reaper e o varianta a eroului din GOW. Lipsesc Xan, Malcom (apare doar in secventele cinematice), Brock, Gorge, Skaarjii, Black Legion, Robotii, Mokara si multi altii. Barbatii Necris nu seamana deloc cu modelele Necris din 99/2004; tin sa-l mentionez pe Kragoth care acum pare un vanzator libidinos de seminte si tigari.

Sa nu mai vorbim de jocul online in sine, sa trebuiasca patch pt a avea spectatori si ping-ul afisat! E absolut ridicol.

Au scos pana si hitscan-ul din 2004 (LG+SR), armele se schimba foarte greoi acum.

As putea sa scriu mii de caractere despre ce nu-mi place la jocul asta, dar ma opresc aici ca sa nu va plictisesc. Concluzia pe care o pot trage e ca aceasta versiune finala e mai putin finala decat beta-ul de la 2003. De asemenea jocul a fost foarte simplificat pentru a-l face accesibil unei categorii mai mari, a se citi posesorii de console din USvA cu IQ 90.

E nevoie de 10 patch-uri sa aduca "beta"-ul asta la o varianta cat de cat finala. Mare dezamagire 4 me.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

Designed by | Licensed under Creative Commons BY-NC-ND 3.0 | Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC